clinica

Clinica noastră este o clinică dentară multidisciplinară, care furnizează servicii stomatologice avansate, de înaltă calitate, fiabile, sigure și profesionale.

Abordarea noastră de tratament pune un accent deosebit pe transparența deplină față de pacient și astfel acorda servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostri, investind constant in aparatura de ultima generatie ,dar si in pregatirea personalului clinicii.

Oferim pacienților noștri toată gama de îngrijiri stomatologice incepand de la cele mai simple proceduri medicale stomatologice: igienizari ,albire, tratamente estetice,de la cele mai complexe interventii  chirurgicale pana la reabilitare orala totala.

De ce să ne alegeți pe noi?

Datorită profesionalismului

Echipa clinicii noastre, condusă de Dr. Itzhak Eidelman care deține o vastă experiență în domeniu și o reputație dovedită în chirurgia orală (implanturi dentare și reconstrucție orală) și cu toate acestea, continuă să investească permanent în specializarea echipei medicale, fiind mereu la curent cu toate inovațiile din domeniul stomatologic.

Datorită inovației

Deși clinica noastră funcționează de peste 30 de ani, ne asigurăm să fim inovatori și la curent cu noile tehnologii din domeniu. În cadrul clinicii noastre vă veți putea bucura de echipamente performante, de diagnosticare și tratament digital de ultimă generație și chiar de tehnologii inovatoare care vor facilita realizarea procesului de îngrijire dentară într-o modalitate mult mai rapidă și mai eficientă.

Datorită calității serviciilor

Fiecare pacient care intră în clinica Dr. Eidelman este întâmpinat cu multă căldură și încercăm să înțelegem fiecare nevoie și solicitare în parte, astfel încât să putem implementa cel mai eficient tratament cu putință. Rutina zilnică a personalului clinicii noastre presupune multă voie bună și zâmbete, dar în același timp, considerăm ca este foarte important să punem un accent deosebit pe realizarea unor rezultate estetice si functionale de calitate.

Dr. Itzhak Eidelman

„Având în vedere că mă preocup zilnic de sănătatea și estetica dinților, sunt conștient cât este de important și de sensibil acest subiect în ceea ce îi privește pe pacienți, cât și de preocupările firești ale acestora înainte de tratamentul stomatologic”, spune Dr. Itzhak Eidelman, directorul medical al clinicii.

„Acesta este motivul pentru care pun mereu accent pe importanța abordării fiecarui caz în parte, îmi dedic personal atenția asupra fiecărui pacient cu transparență deplină și preocupare constantă pentru sănătatea sa. Pacienții mei sunt o mare familie pentru mine și acesta este motivul conexiunii noastre puternice pe întreg parcursul procesului cât și după finalizarea acestuia.”

Dr. Itzhak Eidelman, DMD, MPA, a fondat clinica stomatologică în urmă cu peste treizeci de ani și este directorul medical al clinicii. În activitatea sa de zi cu zi, efectuează implanturi dentare, tratamente chirurgicale, tratamente complexe de reconstrucție și estetică dentară.

De-a lungul carierei sale, Dr. Eidelman și-a dedicat timpul studiului și extinderii orizonturilor sale profesionale pentru a le oferi pacienților săi cele mai bune servicii stomatologice.  Până în prezent, a urmat zeci de cursuri și cele mai bune programe de pregătire profesională în domeniul medicinei dentare.

Dr. Eidelman este membru al Federației Europene de Stomatologie și al Organizațiilor de Transplant Dentar din Israel (IAOI – Asociația Transplanturilor din Israel) și la nivel internațional (ICOI – Congresul Internațional al Transplanturilor Dentare).  În plus, acesta este membru al Asociației Americane de Estetică Dentară, fiind astfel calificat din punct de vedere profesional pentru realizarea procedurilor de estetică dentară.

Clinicile Dr Eidelman sunt autorizate de către Ministerului Sănătății în vederea utilizării anesteziei dentare și a inhalosedării (sedare). În plus, acesta este autorizat să utilizeze metoda NLP (Programare Neuro-Lingvistică) o metodă care permite unei persoane să influențeze existența fizică și modul în care cineva experimentează realitatea prin limbaj și comunicare. Utilizarea NLP în clinica stomatologică, în combinație cu stilul și umorul personal al Dr. Eidelman, îi permite acestuia să reducă foarte mult starea de anxietate a pacienților și să îi trateze cu succes chiar și pe cei care suferă de anxietate și frică față de tratamentele stomatologice – deseori fără utilizarea medicamentelor sau alte mijloace suplimentare.

Clinicile Dr. Eidelman