Impanturi dentare

În prezent, tot mai mulți pacienți apelează la tratamentul cu implant dentar, ca soluție de tratament care înlocuiește dinții naturali lipsa. Într-adevăr, soluția de implant dentar este considerată acum cel mai inovativ mod de a reda funcționalitatea și estetica naturală a dinților.

Implantologia și ce înseamnă aceasta pentru pacienți

Pierderea unui dinte se poate întâmpla oricărei persoane în orice moment, mai ales dacă nu acordăm destulă atenție danturii noastre. Acest lucru poate duce la numeroase dificultăți, dureri și frustrări – nu numai la nivel fizic, cât și emoțional. Un dinte în minus duce la o stare generală neplăcută. Însă, medicina a evoluat atât de mult încât există mereu soluții – iar implanturile îți pot readuce un zâmbet strălucitor!

Este bine să știi că în momentul în care un dinte natural este înlăturat din diverse motive (fie cade, fie este într-o stare gravă încât nu mai poate fi refăcut prin niciun tratament în cadrul clinicilor stomatologice), începe procesul de atrofiere al osului alveolar, lucru ce afectează dinții naturali din jurul celui care lipsește și poate duce la pierderea acestora (tocmai deoarece își pierd și ei din susținerea rădăcinilor). De aceea, cu cât se acționează mai rapid asupra spațiului gol cu atât nu se ajunge la situații și la operații mai complexe.

De ce implanturi detare?

Bineînțeles, există și alte forme de înlocuire a dintelui lipsă (de exemplu, proteza sau puntea dentară), dar acestea nu ajută la menținerea densității osoase și duc la pierderea continuă a dinților vecini. În plus, aceste variante au o durabilitate limitată la câțiva ani, cât timp implanturile pot să reziste și o viață întreagă!

Astfel, implanturile, deși mai costisitoare, reprezintă cea mai modernă și mai benefică modalitate de a-ți păstra o dantură perfectă și un aspect facial tânăr. Un zâmbet perfect crește încrederea de sine!

Ce este un implant dentar?

Implanturile realizate în cadrul clinicii Dr. Eidelman –  Straumann, Zimmer și Bredent, sunt formate din 3 elemente principale: 

  • Implantul, care este un dispozitiv medical din titan sau mai nou din Zirconiu si are o forma de șurub. Este introdus în osul maxilar sau mandibular și joacă rolul unei rădăcini artificiale.

  • Bontul protetic, care face legătura dintre implantul și dintele artificial – Coroana.

  • Coroana, care reprezintă partea alba al dintelui, partea estetică a întregii procedurii. Poate fi atasata la implant prin cimentare sau înșurubare (in functia de caz).

Implanturi dentare digitalizate

Datorită apariției noilor tehnologii digitale și mulțumită dezvoltării stomatologiei minim invazive, noile implaturi dentare digitalizate facilitează efectuarea procedurilor cu o mai mare eficienta.

Mandibular,Prosthesis,All,On,4,System,Supported,By,Implants,,Screw

All-On-4 / All-On-6

Cand pe arcada nu mai este niciun dinte, soluție ideala ar fi 

Implant dentar multiplu

In cazul lipsei a mai multor dinti

Implant dentar singular

Solutie optima pentru inlocuirea unui dinte lipsa.

Beneficiile unui implant dentar

Îți îmbunătățește sănătatea atât la nivel dentar, cât și general;
Implantul reprezintă dinți artificiali perfect funcționali și rezistenți, lucru care ajută la o alimentație echilibrată a organismului – poți mânca sănătos în continuare! Dacă urmezi sfaturile medicului implantolog în ceea ce privește îngrijirea implanturilor, acestea te pot ține o viață întreagă – este o investiție ce se merită categoric pe termen lung!
Implanturile au efect de face-lifting – corectează asimetriile feței și redau un aspect proaspăt, tânăr, neobosit tonusului tău!
Acestea sunt realizate astfel încât să devină o continuitate a dinților tăi naturali – astfel, obții un zâmbet uniform! Cresc nivelul încrederii în sine – o dantură frumoasă te încurajează să o arăți constant!
Procedura are o rată de succes de 98%, conform studiilor stomatologice la nivel internațional – este o procedură sigură, de care poți beneficia oricând este absolut necesară!
Osteointegrarea implanturilor are loc în maxim 3 luni (adică refacerea densității osoase): acest lucru previne pierderea dinților naturali din vecinătatea celui lipsă, implantul devenind corp comun cu osul!

De ce să alegi Clinicile Dr. Eidelman din sectorul 1 pentru soluționarea problemelor tale dentare?